×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!
SALE!

Ogrlica protiv lajanja pasa d-mute

13.300,00 din 10.500,00 din

Ogrlica protiv lajanja pasa d-mute Elektronski d-mute male kore za lajanje su sigurno i efikasno sredstvo za uklanjanje prekomernog ili nerazumnog lajanja vašeg psa. Elektronski ogrlica protiv lajanja je jednostavno rešenje kada vaš pas reaguje na najmanji stimulus lajanje, laje ili čak ceo dan tokom odsustva, a to smeta joj okolinu.

Postoje četiri modela pogodna za različite veličine pasa. Model D-mute and mute ​​d-light se koriste za srednje i velike rase, model D-mute malim d-mute malim svetlom pogodnim za srednje i male pse.

Ogrlica se aktivira samo vibracija glasnih žica psa koji nosi ogrlicu na vrat, tako da sistem izbegava rizik od lažnog početka uzrokovane drugim pas laje. Senzitivnost odgovora na ovratniku na način vibracije i pejsinga može se lako postaviti. Ogrlica ima ukupno pet izborna modusa za popravljanje lajanja, možete birati između zvučnim signalom, tri nivoa električnih režima stimulacije i stimulisanje povećanja intenziteta u pet koraka.

Zarizenid-nem, kao prijemnik i ogrlica pomaže da se nauči psa da ćutite, pas mora da ima ogrlicu postavljen na glasnih žica do prijemnika pravilno on ocenjuje da laje. Ogrlica se takođe mora dovoljno zategnuti kako bi sprečila klizanje psa na grlu, ali ne sme se smanjivati. Aktivira se automatski kada laja, ili ako psi pukne. Način rada, i. osetljivost, metod korekcije i vremenski reakcija mogu se lako postaviti. Korekcija znači akustični signal ili korekcioni impuls ili kombinaciju dva.

Sistem elektronske kragne koristi najsavremeniju mikroprocesorsku tehnologiju jedne čipove. Ogrlica je veoma jednostavna za upotrebu, kompaktna i vodootporna, tako da je pogodna za svaku situaciju. Zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu i maloj težini, može se koristiti i za trke malih pasa.

Aktivnost:

U režimu mirovanja uređaj čeka da pes zvuči. Kod prve kore će izdati zvučni signal ili zvučni signal sa korekcionim impulsom čiji intenzitet zavisi od izabranog režima. Ako pas nastavi da laže, uređaj će ponovo proizvesti zvučni signal ili zvučni signal pomoću korekcijskog impulsa. Ovaj zvučni signal ili zvučni signal sa korekcionim impulsom pokreće ogrlicu do maksimalno 5k, a zatim se automatski zaustavlja. Nakon dužeg pauziranja psa (10-15 sekundi), sistem se vraća u režim pripravnosti, tj. drugo lajanje će biti praćeno zvučnim signalom ili audio signalom zajedno sa korekcionim impulsom.

Šifra proizvoda: 11157 Kategorije: ,

Opis

Ogrlica protiv lajanja pasa d-mute

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ogrlica protiv lajanja pasa d-mute”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TOP